Het team

Maak kennis met de mensen van Stout Verlichting, met ons team

Een team waar je vakmanschap, een eigenzinnige visie op licht en passie vindt. Waar uiteenlopende talenten samenkomen en elkaar complementeren. Dit zijn de mensen die elke dag weer met plezier werken aan de bijzondere lampen en stijlvolle lichtconcepten. Die voor je klaar staan met vrijblijvend advies en met slimme lichtoplossingen. Met welk vraagstuk je ook naar ons toekomt, we helpen je graag!

Het Stout Team

HANS STOUT

Managing director

SANDER STOUT

Sales & Design

Hans & Sander Stout – ontwerp en verkoop

Hans en Sander Stout laten zien hoe verschillende talenten elkaar aanvullen. Hans trekt het liefst de wereld in, als het even kan buiten de gebaande paden. Voor het opdoen van vernieuwende ideeën, het ontdekken van materialen en het bedenken van concepten om deze vervolgens samen met Sander tot leven te brengen in onze collecties. Sander neemt jou mee in deze collecties wanneer je bij ons langskomt in Loenen of ons bezoekt bij ETC Design Center Europe. Sander geeft vrijblijvend lichtadvies en inspiratie. Hij kan zich als geen ander inleven in jouw wens, jouw situatie, jouw ruimte. Hij begrijpt gevoel en interieur en gebruikt deze expertise om een passend lichtplan samen te stellen. Voor dit duo is geen vraagstuk te ingewikkeld, geen probleem te uitdagend. Bij hen ben je verzekerd van unieke verlichting die op een slimme, sfeervolle manier wordt toegepast in jouw interieur.

.

Jacqueline & Stephanie – geldzaken en kantoor

Jacqueline en Stephanie houden onze zaken, én die van jou, netjes op orde. Ze zorgen dat alles zowel voor als achter de schermen soepel verloopt waarbij Stephanie verantwoordelijk is als officemanager. Van order verwerking tot het voorbereiden van leveringen, van websiteonderhoud tot content creatie, Stephanie is als de kern van ons bedrijf. Jacqueline houdt zich bezig met de financiële kant van Stout Verlichting en verzorgt de geldzaken. Dankzij Jacqueline en Stephanie kunnen wij ons volledig richten op jou en jouw wensen.

.

JACQUELINE

Finance

STEPHANIE

Office Management

DANIËLLE

Atelier & Sales

Daniëlle – atelier & Stout Shade Supply

Wat verlichting doet in het donker, doet een lampenkap voor jouw interieur. Een zorgvuldig ontworpen lampenkap brengt nieuw leven, gevoel, kleur en textuur. Schijnt een nieuw licht op jouw ruimte. Factoren als hoogte, grootte, materiaal, vorm, kleur zijn hierbij enorm belangrijk. Wat ons betreft maakt maatwerk en oog voor detail dan ook het verschil tussen een standaardproduct en een luxe lampenkap. Dit vind je bij Stout Shade Supply; handgemaakte lampenkappen uit ons atelier in Loenen aan de Vecht.

Elke Stout kap wordt hier ontworpen en zorgvuldig vervaardigd door Daniëlle. Zij is er voor je wanneer je vragen hebt omtrent lampenkappen. Zoek je een nieuwe kap voor de lampvoet die al jaren thuis staat? Heb je een bijzondere stof die je graag terugziet? Of zoek je een specifiek formaat? Daniëlle helpt bij het maken van de beste keuzes en zorgt dat elke lampvoet, elk armatuur en elke ruimte de best passende kap krijgt. Naast haar talent in te zetten voor Stout Shade Supply ondersteunt Daniëlle Stephanie in het managen van ons kantoor.

Aäron & Simon – logistiek en techniek

Aäron en Simon overzien logistiek en techniek. Zij zorgen dat de door jou gekozen lampen netjes worden gemonteerd. Dat ze veilig aankomen en tijdens transport goed worden behandeld. Met liefde en zorgvuldigheid, net zoals jij met je eigen spullen omgaat. Zo bezorgd Aäron grote bestellingen met de Stout bus door heel Nederland. Verder zijn Aäron en Simon te vinden in onze werkplaats en zijn ze onmisbaar bij het produceren van onze collecties.

AÄRON

Logistiek & techniek

SIMON

Techniek