05
jan

ETC Consumenten inspiratiedag 5 Februari 2023

5 Februari 2023: ETC Consumenteninspiratiedag, ETC Design Center Europe in Culemborg. Open van 10.00 tot 17.00 uur, we hopen u of uw relaties te mogen verwelkomen in onze stand.

Een consumenteninspiratiedag is het moment om als consument een kijkje te nemen in de wereld van de interieur professional. De eerstvolgende consumenteninspiratiedag van ETC Design Center Europe staat (onder voorbehoud) gepland op zondag 5 Februari 2023. Met meer dan 500 merken is ETC Design Center Europe de ideale plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

TOEGANGSBELEID

Wilt u de consumenteninspiratiedag komen bezoeken, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Deze komen beschikbaar via een button op deze pagina. De consumenteninspiratiedag zal georganiseerd worden onder de op dat moment geldende coronaregels. Houd daarom onze website dan ook in de gaten voor de laatste updates.

ENTREE & TOEGANG

ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Een entreebewijs verschaft toegang aan één persoon. Komt u met meerdere personen, dan zult u per persoon een entreebewijs moeten kunnen overhandigen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis.

Klik hier voor tickets