12
mei

21 mei consumentendag in ETC Expo

Op 21 mei a.s. is het weer zover: de consumentendag in het ETC Expo. Vier keer per jaar is het ETC Expo open voor publiek, dat normaal alleen toegankelijk is voor vakbezoekers. Natuurlijk zijn wij hier ook te vinden in onze vaste stand. Kom gerust langs, schuif aan en vraag ons het hemd van het lijf over onze nieuwste collectie lampen. Maar ook vertellen wij u graag over ons succesnummer, de Candle fusion, of de vele mogelijkheden van onze lampenkappen die in ons eigen atelier worden gemaakt. Dus bent u benieuwd naar de nieuwste interieurtrends of wilt u wooninspiratie opdoen? Dan is dit dé plek, want er zijn maar liefst 90 exposanten die 500 kwaliteitsmerken vertegenwoordigen.

Wilt u een gratis toegangskaart?

Stuur dan een e-mail naar info@stoutverlichting.nl of bel ons op +31 (0)294 232340.

Graag tot de 21ste!